Saturday, May 23, 2009

nasebku baik~

output otakku;

saket pale ouh tdy,
tgk pangai rakyat malaysia..

1. nmpak ade abg ni.. isap rokok ngn banggenye,, pastu da abis, g "jentik" ptg okok tu~
dlm hati,"sengal tul, buang la kat tmpat basah ke, nnt org terpijak,tde la terbako~, penyumbang pencemaran je ko nih~"

2.makciks sedang bergossip kat tepi bus stand, sambil mkn kopok leko ngan air klape. yng hampeh nye, dah abis, dgn slumber cmpkkn smapah2 tu dlm sungai..
dlm hati, "mane sungai klang tak koto~" sigh

3.akak hott bwk keta myvi, keta baru agaknye, meleju jek langga traffic light,pastu, g horn2 pakcik bute tgh lintas jln kat area2 de palma tuh.
dlm hati,"sewel nye akak,pakai shades igt kn nk avoid uv rays,rupe2nye bute tak nmpk org lintas jln,, pdn la each year ade peningkatan kadar kematian [skema plk ayat],tak berhemah lgsung pemandu2 kat mlaysia ni"

ni dulu, kang sambung.. saket perot pulak~ hee
sekian
cheers ;)

Tuesday, May 19, 2009

b u h s a n ~ btul2 nye buhsan!

output otakku;

buhsan2,,today tak kemane rsenye,,
aduishh,,kna prepare ape yg patut niyh..
kwn2,,jum ah kuar,, lepak minum ke,,
sigh~

sekian;)
cheers

Tuesday, May 12, 2009

bahagia ke mcm ni?

alamak~
lidah kelu tak terkate! pas kne sound ngn ayah~
ni sume gara2,, pikir bende yg tak patot dpikir,, "sigh"
situasinya bermula pabila ayah nmpak diriku tercongok dpan laptop ngn muke monyok,, moncong tak payah ckp,leyh gantung dkat 10 hanger.. haish,, akak agent tu lah punye pasal!!
kate nk email brochure ape lah sume,, lme gile kot tunggu, dah la berharap,siud!
dah berpuluh kali approve,, men comment2 ngn cekYATI! die tak email2 gak info tuh sume!
mne tak moncong jek~
tpi bile ayh tego, diri ini cam ade setan kat dalam, trus tacink, agak mara kt ayh sbb tnye cmtuh.. ayh trus ckp,, "okay, pasni dah takyah tego dah"
aduhaiiiii,,,,,,,,,,
__________________________________________________
haishk.. dlm hati,"nurul! please lah~
jgn wat camtu lagi!!! ko nk msuk hospital gile ke ape??"
__________________________________________________
omg~ im speechless,, tak tau cane nak avoid diri sendri dri pikir bende2 yg tak ptot dipikir,,
for d mean time,tak leyh arr,,
sbab mmg dah terbyase pikir2 bende camtu, outcome die lah, apelah,,
cam mak nenek tul lah! 'mara diri sendiri'
it comes naturally.. bende cam dah blend dlm my soul,,
nerves,arteries,veins,capillaries n tahape2 tah~
gile psycho ouh bile pikir balik prangai diri sendiri yg tak snonoh nih!
seb baik pandai berwayang2an di dpan umat mnusie,,
tade lah dorg pasan sgt kot,,

sekian ;)
cheers~
output otakku ; si gila mula bermadah~ "sila lari semua"


Monday, May 11, 2009

long-lost friends!

output otakku;
yan,, salleh,, best2! its been a long time since d last time we've met!
3 years people~
seriously,, u guys look different..
____________________________________
dulu, salleh suke2 nyanyi kat lorong blakang kdai n tangga snooker,,
skarang,, hamek!
ade band lagih!
vox sugar love cookies shiaa~
impressed!
ur hardworks finally paid off~
gud for u friend...
____________________________________
n d best thing happened today,,
dorg ajar saye men pool,,
hahahah,, ainna pon join,, kami innocent!
tak mngerti apa2,, di ajar bermain permainan itu,,
n pada mulanya sangat sogan, cramp bagai,,
dah tgh2 tuh, layan gak men,, hahaha,,
first-timer,,
dalam hati mereka mungkin berkata,
"nmpk sgt kebaikan budak2 neyh.."
lalalalalalala..
____________________________________
lagi best bile yan play cd band salleh.. kitorg siap kutuk, benci gila kat vox band tuh,,
ainna wat dunno jek,, pe agy,,
kene bahan jur kot dari awal nek kembara tu smpai lah dpan umah die~
kasihan.. existance of sugar love cookies langsung tidak diendahkan~
jahahahah.. yang penting a day-out with them sgt vast!
sekian ;)
from left: ainna, nurul, salleh, yan
cheers ~

Saturday, May 9, 2009

psycho~

output otakku

kebuhsanan slalu menguasai jiwa tatkala tiada agenda yang dirancang dlm kehidupan, tiap kali holiday, saya mengalami masalah untuk meluangkan masa lapang saya,,
ntah la,, kadang2 musykil ngn keadaan diri sendiri..
_____________________________________________________________
monolog dalaman, "patut tak kua ngn member2?"
padahal most of them still ade class,, so, takde sape yang nak diajak klua pon,,
nk bg alasan kat ayah pon tak dpt,, sbab mmg tade sape nk di ajak kua,,
terpaksa lah truskan routine harian iaitu bg my patient mkn obat nya, bwk adek kesygn g lunch, hanta die g skolah, lately die jd balak gile,,
padahal slame ni g skolah jln kaki,, terpakse jugalah saye menjadi pemandu berhemah tanpa lesen!
ikotkan hati takot, sbab kang nk jwb pe ngn atok2 polisi tuh?
goyang gak lah at first,,
_____________________________________________________________
dlm hati pnah gak berkate2,
"bilelah aku nak amek lesen ni ea?","abes, ayah? sape nk jage?"
sigh.. bile pikir2 balik,, ntah2 kat dunie ni aku lah manusie paling pelik!
sbab pikir bende2 yg tak spatutnye dipikirkan,,
sedangkan ayah tu kan da besar, ley jage diri sendiri,, secara logik akalnye pon,,
class driving bkannye d whole day.. ape tah~
seb baik kewujudan member2 buat saya normal,,
kalo mereka tade abislah,, ne tawu kuar paper,,
front page , "budak umor 18 tahun dikatakan psycho!"
shht,.. time tuh malu ah d whole family saya, member2 saya,, ahh tidaaak!
tu la,, kdg2, bile terpikir bende2 mrepek tu,,
saya cpat2 minum air gatorade grape..
n fikir balik,sye tak ptut fikirkan bende2 yg tak bape penting tuh~
sigh*
ni je kot dulu,, nnt2 lah smbg,, :D
cheers~

Friday, May 8, 2009

happy birthday anisz

output otakku

hrmm,,anisz2,,
pjam celik pjam celik,,
dah lame dah kte kwn kn?
7 years n still counting..
first time i saw u,,
mse kat class 1C,,
kenit, bising, sporty, hebat!..
ever since, we started to b best friend kn?
u're like my other half,
eventho lame ta jumpe...
i still remember each time we've been thru mse kat sab dulu,,
from form 1 till form 5..
i taw u nye prangai,,
knal sgt muke tuh,,
form 2 bru farahin join kte kn?
lols,,
i miss u guys,,
korg slalu jumpe kn..
hrmmphh,,
neway, happy 19th bday..
hope things goin smooth between us..
luv u mucho2,,,



confession; sye sgt syg kmu anis,, besfren2,, till death do us apart~

rindu oh~
sigh