Monday, August 30, 2010

lestari?

what is that? hahha.
okay. firstly, sy sgt berminat dan bersemangat dengan kempen Go Green.
tau tak kenape?
sebab kesedaran tuh ade but tak prasan bile die sampai!
untuk orang yang belum dapat kesedaran tuh. maybe diorang akan rase, program tuh cam tade tujuan n even ade yang gelak gelakkan. seriously!
penah sy terfikir, if kita recycle catridge ink kita yang dah habis tuh. kita boleh hantar kat tempat recycle. sebab nanti dorang boleh gunakan balik. tak payah nak tunggu SERIBU tahun untuk bende tuh decompose sendiri!
i dont know either korang phm or tak.
hahaha.
btw, utk buat plastic bottle, kita pelukan byk TENAGA n AIR!
kalau dah asik buat bende tuh je hari hari. tak rase rugi ke?
maybe korg rase tak rugi sebab duit korang tak keluar.
tapi korg tak sedar ke, utk wat Plastic bottle contohnye, dorang akan guna bahan bakar eg: fuels.
kalau hari hari sepuluh tahun guna,
lama lama source pon dah habis. nnt time time dah habis la baru sebok nak saving.
time tuh nak masak kat umah gune minyak pon pikir banyak kali. shhh.
serious.
nnt sambung ah. bye.

output otakku ; bile korang nak dpt kesedaran tuh aa?

Saturday, August 28, 2010

recycle?

well, when did i start to think about recycling?
im not sure. well, thanx to lato n nada!
i really appreciate ur support.
especially about the campaign. im so into it right now.
sorry fisherman, i gotta put the campaign on my list; first priority.
then baru u lah? boleh? :)
............................................
sambung japgi. tengah sakit otak kejap!
cheers

output otakku ; saket otak sket.

Thursday, August 19, 2010

pranked

arsehole betul lah kan. kena prank. GRRR..
nak kena Aizatdin Azlan nih. dah melebih pulak kannnnn..
ade ke patut wat prank smpai cmtuh skali.
terbakar je hati dan perasaan. cis! come on lah beb, dah besar kan.
what do u want actually. hah.
basically. tak kesah pasal prank. BUT. i do care when people keep on repeating the same sentence all over again. effing annoying tawu tak kawan?
sumpah geram, rase nak gigit jek kamu malam tadi. pikirkan member member sume ade. takmo la kan, professional lah sket.
......................................................
seriously, inilah yang berlaku malam td. and i tak puas hati lagi dengan itu lelaki yang bernama Aizatdin Azlan. camni kmu kena belanja air sirap lah weyh. grrr.
taknak support karang tawu lah.
p/s : tak mainlah boycott boycott ni kan. professional sudah :)
......................................................
well mase otw back to UKM. ade one car; WAJA.
die sangat tension dengan dino saya.
jadi die menunjukkan kehebatannya dengan membuat corner maut.
tbe tbe terbabas, habes dia sauk divider jalan.
apalah bro, nk menunjuk pon beragak lah kan?
kalau tak reti jangan berlagak okay?
serve you right!


output otakku ; berkaca kaca sebab geram gile ngan abg korea ni!
thanx
cheers :)

Wednesday, August 18, 2010

oh thankyou friend

hello. Happy Fasting.
ergh. back to the title.
well well well thanks kaseh to encik zulkarnain ;)
for giving me the informations :)
sngat berterimakasih plus terharu. just wait for the satay kajang okay. LOL
no worries, sy akn pergi ke sana Dec ni.
boleh sambung cerita pasal study study kat korea kan kan :)
...............................................
well, thank you friend
see you later.

output otakku ; sangat happy sebab kawan saya bagitaw pasal bende yang saya mmg nak!
cheers :)

Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan is back :)

first of all. Happy Fasting people.
...........................................................
seriously, lame dah tak ber blog. sangat lame.
konon konon busy sangat la en.
sudah la makcekeskrim.
...........................................................
sangat teruja maybe sebab 1st Ramadhan kan.
otak dah melayang pikir kat mane nak berbuka nanti.
hodohnye perangai kau makcek!
...........................................................
i got nothing to crap. maybe sbb puase kot.LOL

cheers :)
output otakku ; melayang layang