Tuesday, August 28, 2012

What Did I Do Wrong ?

Hello kembali kepada semua.
Nak kata busy, itu dusta.  Takdelah busy sangat cuma kadangkala nak on si Petom ni pun aku pikir banyak kali.  Takut juga masa aku dibazirkan dengan dia je.
Semester lepas, aku ada Latihan Ilmiah.  Thesis tu, macam setiap orang kena buat pabila berada di final year.  Terlampau sibuk dengan lab, sampaikan masa makan, tidur pun jadi tunggang terbalik.  Jenguk mama ayah adik di rumah pun jarang.  Eh, apa yang aku cuba sampaikan ni ? ah, abaikan. ini blog aku.
..................................................................................
Sekarang, tengah menjalani latihan industri di Jabatan Perubatan Nuklear, Hospital Kuala Lumpur.  Lagi sebulan, then im off to go. Terus-terusan menjadi orang yang tidak buat apa-hanya menunggu hari bahagia (read : konvokesyen).
Permudahkan perjalananku & rakan-rakan. Amin
Tidak lupa, Salam Aidilfitri buat semua.

output otakku ; zero