Sunday, March 13, 2011

yeah, i skipped a year

okay. 11th march yang lepas, merupakan birthday si makcek eskrim. yeah. happy belated birthday to me :P
time birthday macam biasa lah, kawan kawan wish birthday via FB, phone n etc. So, Thanks kasih kepada semua yang meluangkan masa or duit korang dengan wish birthday kepada saya ya. Thanks sangat sangat. Tak lupa jugak, ada kawan yang belajar kat India, call kul 8pm (11th march2011) semata-mata untuk wish birthday. Terharu sangaaaaat sampai nak nangis. Sanggup Farah Nadia tu call :) Thanks babe. thanks jugak kat pakcek for the wish ILY :) heeheee.To my BFF dari zaman sekolah, Anis Masiran n Eireen Camelia, i love you both to the max!
...........................................................................
11th March (0000hrs)
Lepak kat Fariz, Seksyen 15, Bangi bersama teman teman iaitu Azreen Zolkafli, Muhammad Faizzuddin Jasmani, Mohd Lutffi Latif, Mohamad Hamiezan Rohaizat dan Effa Noorzila Shamsuddin.
Borak borak celebrate birthday makan kerang bakar :D hahaha. gilaaa. kul 3am baru balik sebab si dent ngan lato dah ngantuk. damn
Sambung lepak ngan miezan kat blok sampai kul 4am. Pastu dia balik.
Sambung lagi print proposal n etc kat bilik sampai pagi. Kul 8am gi kelas Instrument. Gigih sungguh, lepas kelas gi JPPel hantar proposal. Okay pastu balik kolej.
Sambung cerita lain.
...........................................................................
(1130hrs)
Gerak gi putrajaya bersama azreen,dento ngan kay. gara-gara dento nak belanja makan sempena tuuuuuutttt. :P Zetty tak dapat ikut, sian diaaa.
dent belanja semua. Kitorang tengok cite Big Momma : Like Father Like Son.
dent belanja semuaaaa yang kitorang pergi. Terima kasih dent. terima kasih sangat sangat.
Walaupun tak tido, rasa happy sangat hahahaha.
Dah habis semua benda. back to reality.
...........................................................................
(1700hrs)
dengan mengantuk, drive back home. dah macam orang gila bawak kereta. :(
nak wat camne, ayah suh balik.
sampai umah, tido sejam.
kul 8 dah kena pergi celebrate birthday ngan family n angah Am.
Thanks for celebrating :) heee.
balik terus tido sampai kul 12pm. :D hebatnya, macam superwoman. lama betul kau tido ni makcek!
...........................................................................
12th march (1400hrs)
ayah call suh siap nak gi lunch.
adik kata diorang kat E.D Tyres. pehal diorang wat kat situuuu, tayar meletop keee?
pelik pelik. Intai jap kat luar, hahah. Dino dah hilannggg.
habis laahhh. lepas siap, diorang balik.
adik suh keluaaaar. tengok tengok dino, waaahhhhh
ayah ngan mama belikan new car rims ngan tyre baru. hoooraaaayyy.
thanks kasih lagi sekaliii ayah ngn mama.
thanks to chan sebab menjadi planner yang baik. siap kamu!
...........................................................................
(2000hrs)
menjalani rawatan resdung dekat sebelah rumah uncle Amli. :) lega sikit.
...........................................................................
13th march (0200hrs)
Still kat Sri Damansara sambil online update blog. FB semua sekali.
Btw, tengah reply semua wall post, Nabila Aqila ada gtaw yang dia post something on her blog.
n sila lah lihat apa yang nabila aqila post kat blog dia.

Thanks kasih qiela, thanks for the wish, post n etc. :) Sayang kamu sampai bila-bila.

output otakku : thanks kat mama, ayah, adik,kawan2 yang ada di sisi selama ni.