Monday, January 17, 2011

fisherman

woihhh. lama betul tak menaip dan post di blog.
konon busy la tuh. padahal jarang online sebab dah muak.
hari sabtu lepas (15 jan 2011)
hari paling best dan paling penat di dunia saya.
pagi ada nature aerobic, lepas tuh manual printing,
upload gambar ngan video kat laman sosial.
next, pergi lunchie kat Al-Abraj "Chicken Haneez"
sedaaaaap. minggu ni minggu Arab. asik nak makan kat kedai arab je.
ntah hape tah. gila agaknya.
balik, tak mandi terus lepak lepak, pastu terlelap.
............................................
tengah syiok layan mata, tiba tiba ada orang telefon.
bising kacau betul.
"eh, bangun bangun, orang dah sampai ni. Tunggu kat ****** tau. dah, dah bangun mandi."
monolog : macam tau tau je aku belum mandi lepas aerobic tadi. haishhh
lepas mandi, terus siap, terus pergi kat tempat yang dikatakan.
terus pergi bandaraya kuala lumpur.
pelik betul dia ni, tiba tiba nak gi situ, dah la hari sabtu, tau tau je lah, jalan mesti sesak punya.
dalam keta pun sempat layan mata balik, sedar sedar dah kat basement.
"eh, kita kat mana ni", saya.
"dah sampai ni, jom", kamu.
aishh, orang tanya kat mana tak nak jawab pulak.
masuk je dalam mall, baru sedar yang kitorang berada kat Pavilion, Kuala Lumpur.
terus pergi GSC untuk check cite ape yang ada.
"Faster" : cerita yang dipilih, sebab cite tu je yang paling cepat.
30 menet sebelum cite start, sempat agy gi kedai ayam goreng.
ulasan movie : boleh tahan, sebab Dwayne Johnson yang berlakon.
.................................................
okay. terus balik ke kolej. pergi amek duit kat peti besi.
terus pergi ke the big M.
woah, dah lama tak pergi sana.
:) kat situ pun ada KL gak.
tapi KL dia ada daya penarik seperti kedai makan Asam Pedas Claypot.
makanan yang tak kan miss bila datang situ, Asam Pedas Pari ngan air sirap.
pergh, layan. okay, lepas tu lepak jap tepi laut, layan angin laut malam malam.
next, lepas dapat duit belanja, terus drive balik kolej semula.
on the phone dari lepas toll-kolej. 50 menet.
boleh tahan laju gak bawak.
sampai bilik kul 2.30am.
terus pengsan sampai kul 10am .
sekian cerita untuk hari ni.
nak sambung wat report. babai.

output otakku : takde idea nak merepek kat report :(