Thursday, May 26, 2011

being normal at last

happy tak terkata. Hanya Allah saja yang tahu. Dapat menjadi seorang manusia normal semula.
I've been waiting for you, almost three months. wtf? monolog dalaman
apesal lambat sangat muncul?
u takkan tau betapa risau, tak tentu arah, serabot, sakit perut, sakit gigi, semuanya sakit bila u lembab sangat datang menjenguk i. haish. pity you, makcek
yang penting, u dah sampai. im very happy for that. Thankyou.
.............................................................................
Nasi goreng mane weh? Lu sembang ape??
Kejap nak bagi. Kejap taknak bagi. Ape sebenarnya niat di hati lu?
kalau taknak bagi, jangan bukak cite. Buat orang terliur je. Lapar tau tak?

output otakku ; sexcited.

sekian ;)

okthnxbai

haa. dah google dah nama u. Dah baca jugak semua post about you kat blog BB :P Cerita yang baru i tau. Best baca entry tu.

"Untunglaaa dia nak kawen dengan u, grow old with u n etc. Tahniah" monolog dalaman

output otakku ; just go with the flow

sekian ;)

Saturday, May 14, 2011

pain

sore throat?
ntah la, i dont know how to describe.
tak sure la, tekak ni bengkak,
sekarang lidah pulak bengkak. apesal ni ? apesal?
what's happening to me? -.-
nak kunyah makanan pun sakit.

output otakku ; runsing la.

Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu semua

sayang ayah mama chan kawan kawan semua ;)

output otakku ; tak payah gi perhentian :P

Monday, May 2, 2011

Glee-Athon

For the first time in my life, tengok GLEE dari awal sampai habis -.- Eh eh ni GLEE-ATHON; awal Episod 1 sampai Episod 14. Amacam, okay tak? haha. Okay la cite dia best sebab suara diorang sedap.
................................................................................
Teringat training menari lagu jahat kat foyer :P
Okay, esok ada plan baik. Kena tido sekarang, nanti tak bangun. Okay babai.

sekian, cheers ;)

output otakku ; tak sabar nak laksanakan plan besok. :)

Sunday, May 1, 2011

Eh kau yang sangat perfect habis.

hai. hari ni nak merapu je. sebab exam dah habis!
Yeah! Exam is over for this semester!!
............................................................
Okay, apa pandangan korang kat orang yang duk sebok sebok nak gtau kat kawan kawan yang dia nampak, dengar, jumpa n etc dengan sebuah anugerah tuhan yang membuatkan dia amazed?
Okay, for my opinion, im cool. Tak kesah la orang tu nak jaja cerita satu ukm ke, satu kajai ke, satu bangi or etc. Asalkan beliau tidak memberikan apa apa kesan kepada hidup saya. Ahaa.
Kepada orang yang bajet dia bagus sangat, bising bising sampai nak buat entry kat blog bagai, pasal kawan dia kononnye outdated la, tak tau macam macam, -.- tak payah nak bajet sangat la ye, sebab orang macam anda memang tak pernah puas hati dengan apa yang orang lain ada. So, kalau nak disukai ramai dan ada hubungan baik dengan teman teman di universiti mahupun di rumah, just chill. Follow the flow, iya kan aje ape benda yang kawan kata asalkan tak bertentang dengan ajaran agama yang korang anuti. Just chill and be happy.
.............................................................
Eh eh ada satu cerita lagi, kawan sy merupakan pencerita yang sangat lucah. Memandangkan sy seorang perempuan dan kesemua mereka adalah lelaki, sy menjadi segan setiap kali mereka berdiskusi 18SX. eh bukan 18SX, tapi 18 ESX (EXtraa). Asal lepak je cite benda benda macam tu, tak kira la masa study ke, masa makan ke, masa mandi sungai ke ape. Memang itulah yang sentiasa menjadi topik perbualan. TAPI, sy disini tidak pernah kesah kerana, that is a real life. Everybody deserves to discuss whatever topic the want. Kita yang dengar, diam je, tak paham tanya, kalau dah tau join je topik perbualan. Apeadehal? Chill sudah. Tak payah nak melatah sangat buat spekulasi ape ape. Relax bro.


output otakku ; kalau kau cool sangat, tak payah kawan ngan sesiapa okay? ;)