Tuesday, January 3, 2012

Entri pertama pada 2012

Hari ni hari ketiga pada tahun 2012. Cepatnya masa berlalu. Tak silap aku, baru je aku perasan kat tv haritu ramai orang duk tunggu buga api. Walaupun dah masuk tahun 2012. Aku, still tak start study untuk final exam. Konon nak siapkan thesis la ape. Sama je, thesis pun terhegeh-hegeh aku nak siapkan. Nak tunggu mood thesis datang, memang tak payah la. Sampai ke sudah pun tak datang nanti. Khamis ni forst paper : Nuclear Law. Semoga aku dan kawan-kawan boleh menjawab soalan dengan tenang macam budak-budak Law. Semoga dipermudahkan, Amin. 
........................................................................
Few things yang aku nak buat by this week, tapi tak terbuat-buat jugak :
1. Study Law (Waste Management & NPT)
2. Siapkan thesis
3. Laundry
4. Mandikan Dino

Ini sahaja setakat ni. Harap semua berjalan lancar dan aku pun takde rasa malas nak mampus. 
Sekarang ni aku baru terhegeh-hegeh buat chapter 3 : Methodology. Jumaat kena hantar. Ye, sebagai tuan empunya badan, aku kesal dengan diri sendiri sebab aku memang suka buat kerja last menet. Semoga aku dapat kesedaran. Amin. 

Okay, mari sambung typing. Kbai.

output otakku : confused