Sunday, November 7, 2010

long live vintage

haish. kenapa alarm kat umah ni taknak berenti berbunyik haaa.
..........................................................
mama ayah ngan chan telah meninggalkan diriku dekat rumah,
diorang pergi mana tah, saya pun tak tahu.
huhu.
nak study pun macam tak best je.
tengah flu. hadoiii.
..........................................................
pening kepala pikir camne nak hilangkan flu ni.

output otakku ; serabut la jugak

:) cheers

Friday, October 8, 2010

dont talk shit

eh eh eh. gerun tak dengan title? LOL.
haha. tade ape pon actually :)
well well well. i went out yesterday to alamanda. watched Eat Pray Love.
it was hurmm. i dont know. maybe a lil bit serious.
i decided to take a nap. 20 minutes nap. haha.
tengah syok tido. terasa kesakitan kat hidung.
damn, ade orang jentik, hampeh tul.
dah la, nak cakap pasal bende lain pulak.
in a nutshell, Movie E.P.L = so so serious
........................................................................
okay, sekarang saya dan teman perempuan saya iaitu azreen,
dah ketagih nasik lemak ayam Restoran Al Fariz Maju, Seksyen 15, Bangi
eefffff. tiap tiap malam mesti makan tu.
terima kasih kepada ketuai kesayangan kerana mengenalkan saya
kepada nasi lemak ayam. duh.
.........................................................................
status di Fb : i am pissed of now. mothafucker.
kurang ajar sangat kau niii.

okay la. till here.
thanks kaseh

output otakku ; kucar kacir

Monday, August 30, 2010

lestari?

what is that? hahha.
okay. firstly, sy sgt berminat dan bersemangat dengan kempen Go Green.
tau tak kenape?
sebab kesedaran tuh ade but tak prasan bile die sampai!
untuk orang yang belum dapat kesedaran tuh. maybe diorang akan rase, program tuh cam tade tujuan n even ade yang gelak gelakkan. seriously!
penah sy terfikir, if kita recycle catridge ink kita yang dah habis tuh. kita boleh hantar kat tempat recycle. sebab nanti dorang boleh gunakan balik. tak payah nak tunggu SERIBU tahun untuk bende tuh decompose sendiri!
i dont know either korang phm or tak.
hahaha.
btw, utk buat plastic bottle, kita pelukan byk TENAGA n AIR!
kalau dah asik buat bende tuh je hari hari. tak rase rugi ke?
maybe korg rase tak rugi sebab duit korang tak keluar.
tapi korg tak sedar ke, utk wat Plastic bottle contohnye, dorang akan guna bahan bakar eg: fuels.
kalau hari hari sepuluh tahun guna,
lama lama source pon dah habis. nnt time time dah habis la baru sebok nak saving.
time tuh nak masak kat umah gune minyak pon pikir banyak kali. shhh.
serious.
nnt sambung ah. bye.

output otakku ; bile korang nak dpt kesedaran tuh aa?

Saturday, August 28, 2010

recycle?

well, when did i start to think about recycling?
im not sure. well, thanx to lato n nada!
i really appreciate ur support.
especially about the campaign. im so into it right now.
sorry fisherman, i gotta put the campaign on my list; first priority.
then baru u lah? boleh? :)
............................................
sambung japgi. tengah sakit otak kejap!
cheers

output otakku ; saket otak sket.

Thursday, August 19, 2010

pranked

arsehole betul lah kan. kena prank. GRRR..
nak kena Aizatdin Azlan nih. dah melebih pulak kannnnn..
ade ke patut wat prank smpai cmtuh skali.
terbakar je hati dan perasaan. cis! come on lah beb, dah besar kan.
what do u want actually. hah.
basically. tak kesah pasal prank. BUT. i do care when people keep on repeating the same sentence all over again. effing annoying tawu tak kawan?
sumpah geram, rase nak gigit jek kamu malam tadi. pikirkan member member sume ade. takmo la kan, professional lah sket.
......................................................
seriously, inilah yang berlaku malam td. and i tak puas hati lagi dengan itu lelaki yang bernama Aizatdin Azlan. camni kmu kena belanja air sirap lah weyh. grrr.
taknak support karang tawu lah.
p/s : tak mainlah boycott boycott ni kan. professional sudah :)
......................................................
well mase otw back to UKM. ade one car; WAJA.
die sangat tension dengan dino saya.
jadi die menunjukkan kehebatannya dengan membuat corner maut.
tbe tbe terbabas, habes dia sauk divider jalan.
apalah bro, nk menunjuk pon beragak lah kan?
kalau tak reti jangan berlagak okay?
serve you right!


output otakku ; berkaca kaca sebab geram gile ngan abg korea ni!
thanx
cheers :)

Wednesday, August 18, 2010

oh thankyou friend

hello. Happy Fasting.
ergh. back to the title.
well well well thanks kaseh to encik zulkarnain ;)
for giving me the informations :)
sngat berterimakasih plus terharu. just wait for the satay kajang okay. LOL
no worries, sy akn pergi ke sana Dec ni.
boleh sambung cerita pasal study study kat korea kan kan :)
...............................................
well, thank you friend
see you later.

output otakku ; sangat happy sebab kawan saya bagitaw pasal bende yang saya mmg nak!
cheers :)

Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan is back :)

first of all. Happy Fasting people.
...........................................................
seriously, lame dah tak ber blog. sangat lame.
konon konon busy sangat la en.
sudah la makcekeskrim.
...........................................................
sangat teruja maybe sebab 1st Ramadhan kan.
otak dah melayang pikir kat mane nak berbuka nanti.
hodohnye perangai kau makcek!
...........................................................
i got nothing to crap. maybe sbb puase kot.LOL

cheers :)
output otakku ; melayang layang

Tuesday, July 13, 2010

oh MMP

hey blog. lame tak update kau. :)
IMY! ditujukan khas pada kau. sewwel
hurmm,, nothing much to crap bout MMP.
basically it was all about orientation week.
which is the most unforgettable week for the freshies.
everything was fine, tentatives were smoothly done.
oh yea. we did the bureau interaction day :D
it was superb!
.....................................................
well, im done with the financial reports!
ohh im done with you too~

output otakku ; cable tie?

thanx kaseh ;)
cheers

Friday, June 18, 2010

awesome alpha team

i went out with nada and mizan.
off to dan's place at kota damansara.
first, we went to cineleisure to check the show. sigh. the last show for last night was at 9.45pm.
damn. then, went to ou new wing, headed to gsc.
yes, got the tickets. weehuuu.. the A-team att 11.30pm.
after the awesome movie, went to rasta.
lepak, borak sambil layan dimsum sampai kul 3am.
jom, balik? :)
went back to kotadamansara to send dan to his house.
after 30mins journey, nahh, i parked my dino infront of the block.
.....................................
got few msgs from itu orang. sorry, i cant make it.
deep down inside, ade kefrust-an sket, but im happy with my friends.
.....................................
kul 10 lbey tadi bru bangun. dengan tak mandi ni jugak i update this blog ;)
....................................
mari bermandi manda :)
p/s : cite A-team terbaik aaa.

cheers ;)
output otakku ; bercelaru sedikit sahaja.

Thursday, June 17, 2010

esprit oh esprit

i like the designs. lawa kan? betul tak?
tadi kat alamanda, tengah sale.
tapi duwet tgh tak meriah. "so, forget it je laa okay, makcekeskrim?"
sedih sedih tak dapat borong satu outlet esprit! dammit
....................................
im running out of ideas on how to design a geekart.
any ideas?
....................................
i watched spain vs switzerland match.
0-1 . thankyou spain :) i loikee.

roger and out.
cheers ;)

output otakku ; polkadots?

Wednesday, June 16, 2010

makcekeskrim

haa. bagus kau dah celik. :) kata makcekeskrim sesuka hati.
ni sume kes ubat batuk, priton (ubat selesema), ubt imovane (tahniah, ni obat insomnia kau makcek) dan ubat lain.
tak makan karang, kena mara ngn dr lagik. dammit.
dah mkn, celik lambat mcm skarang ni.
" eh, mmg laa mkn ubat mlm td pun kul 3am, shitto, mmg laa kan?",monolog dalaman
...........................................................................
mane manusia manusia suma?
tetibe rase rindu teramat laaa kat mereka sume. waaaaa~
...........................................................................
jap, nak alter baju bile ni tegak ?
...........................................................................
okay setakat ini dulu ;)
nanti sambung, bye for now.

cheers ;)

output otakku ; mereng jugak

WORLDcup fever



inilah beberape reaksi kawan kwan ku yang menonton worldcup di mapley tadi ;)



oh saya suka ;)
output otakku ; random

Tuesday, June 15, 2010

asses

well. i kinda tired. damn i hate this feeling.
nada nadhirah. u gotta help me. like now!!
please
..............................................
speechless.. shuh!

output otakku ; serabot laa dong.

Saturday, June 12, 2010

thefisherman

well some of my friends might wondering who's fisherman dat we've been talked about.
bak kata mizan , " ala, sayza selalu amik stock ikan kat die"
nada pulak , speechless sambil sengih sengih :)
group lama a.k.a the founders jek tawu who is fisherman
so, newcomers, i dont think dat you guys have to know bout him.fullstop
.................................................
last night game france vs uruguay 0-0
adeh, nasib baik, makcekeskrim pulang awal. dpt gak tdo
.................................................
out.
cheers ;)

output otakku ; stabil sket :)

Friday, June 11, 2010

relieved for the first phase

hell yeah. seriously, relieved.
the assignments already been submitted.
thanks kaseh to the team members.
for this short semester.
......................................................
whoops, i think im done with you lah.
......................................................
thax for the memories

output otakku ; take care

Tuesday, June 1, 2010

YOUTH'10


really had fun there.
thanx to all volunteers. :)
made new friends there. awesome.
and thanx to kak jaja. for the ceramic painting.
i love it ;)
i already miss ur paintings akak!

output otakku ; saket sket. tak cukup tdo kot!

Tuesday, May 25, 2010

condolences to family of the late ILI AMIR FARHAN

serious terkejut mase pegi SAB tadi.
cikgu karimah n cikgu khairunnisa bgtaw yang ILI dah pergi.
ya ALLAH. rase macam cpat sangat Allah ambil nyawa beliau.
kali terakhir berFB dgn allahyarham mase dia comment gamba saya di FB.
dan bgtaw pasal sign Illuminati. thanks kaseh ili.
walaupun mase kat skolah dulu. i tak bape nk bercakap ngn u.
tp, kat FB. u sangat sangat friendly. rase sedih bile nnt tade org yg bernama ILI AMIR FARHAN comment kat gamba sayza lagi. slalu ili akan jadi yg pertama comment.
igt lagi mase ili ajak lepak kat rawang.
tapi tak sempat dah. insyaA kite jumpe lagi nnt ye.
semoga roh kamu dicucuri rahmat dan ditempatkan dlm kalangan org org yang beriman dan beramal soleh.
thanx kaseh ILI. gonna miss u. al fatihah.
-------------------------------------
T.T

output otakku ; tak terkata

Monday, May 24, 2010

outbreak bersama teman U3

haha. today rase cm hampeh. tingtong.
sebab tak reti reti tido awal. padan muke kau!
class kul 8am membuatkan diri semakin gile.
balik, tengah sedap melayan mata. woot woot
ade satu panggilan dari manusia yang bernama abg fahmi. ergh
kacau! nga tdo ni~
"tdo eh? nurul gi class tak japgi. tolong signkn abg fami"
makcekeskrim menjawab "yelaaaahh"
......................................................................
back to the title.
datang datang class U3 kat fssk 301
ingatkan ade presentation. rupe rupenye
tengok muvee beramai ramai dengan teman sekelas~
graahhhh..
buhsan. patu grab lappy abg fami, kite ber blog.
nnt update lagi.
BATTERY dah low~ damn.

output otakku ; celaru? hahha

Sunday, May 9, 2010

superb

thanx kaseh to ijil.
awesome awesome. even the booklet is still in progress..
i love it! :D thankyou babe.
seriously, lawa gila okay!
thankyou once again. ;)
.............................................
hey. i have one thing to ask.
how can we detect, when a person, who is our close friend is having an affair with our friend?
output otakku ; huruhara

Saturday, May 8, 2010

thankyou friends.

woah. best best,
thanx kaseh to member member ku. mmg aku sayang habis aa kat korg.
serious. "darn"
--------------------------------
aiman, merangkap kawan seperjuangan PETANQUE dulu.
singgah di yuukayyemmm..
untuk study. gigih kan beliau, woot woot
im proud of you, beb.
bahahha. tonight mmg buhsan sedikit. memandangkan kerja kerja yang nak dibuat telah pun siap.
kecuali nak tampal tampal kat file. mmg best.
bergotong royong laa katekan. hahha.
thanx kaseh to shazrizil zakaria, afiq zawawi, hamiezan rohaizat, nada nadhirah.
jasamu dikenang.
terima kaseh. bye

output otakku : duh

Wednesday, April 28, 2010

Nurul Sareeza Azidin (makcekeskrim) | formspring.me

Nurul Sareeza Azidin (makcekeskrim) | formspring.me: "skandal zizi kan..?"

output otakku ; what kind of question is this?

buttons

just got the buttons. thanx to dent.
well well well. hope that the plan works.
at least i got something to do for this semester break.

output otakku ; expanditure

its over

yeah. its over. i mean the final exam.
sorry 4 uploading the picture bro.
i didnt tag you and her,fyi.
sorry once again.

output otakku

Friday, April 2, 2010

pengganti atm machine


setelah lama tak berupload gamba. inilah hasilnya.
kreativiti yang menakjubkan. lols
ehem ehem.

output otakku : tak dapat berfikir~

Thursday, April 1, 2010

makan makan

woah. rindu nye. kat blog saya.
hee,, sorry, lame tak update kamu wahai blog.
hermm,, routine harian nak dkat2 exam ni seperti byase.
tak penah nak bgun awal. hahahah.
dahh bangun lambat.
sampai skarang pon tak mandi mandi.
pathetic gila hidup kamu wahai makcek eskrim.
pity u pity u.
well. pape pon. hal smalam dah settle. lega!
nak mandi n makan. lapau pule!
tapi tak sure agy. perot tak berada ditahap lagu rock~

output otakku ; untatapolkadot, saye tak nak buang kamu~

Monday, February 15, 2010

Percy Jackson dan Si Pencuri Kilat.

what what, taktaw nape ngn entry kali ni.
well well well , cerita si pencurik kilat iaitu Luke, son of Hermes merangkap the messenger of the Gods mase pemerintahan Zeus. tamadun Greek.
oh muvee ini sangat best tapi tak mendapat rating 10 upon 10 di hatiku.
taktaw lah kenapa.
but please, bukan best atas sebab si Logan Lerman yg mempunyai muka seiras dgn abg Riyadh Ghozi. tp, sebab kehebatan jln cerita serta kononnye tuhan Greek yg begitu BAGAK! serious mcm giant weyh. besau nau.
tengok muvee tu pun tak plan. at first, bone hanya booked ticket utk 5 org sahaja.
iaitu diri beliau, yen, mizan , pdot dan shaz.
sadly, pdot habis lab lambat.
so, sy telah menggantikan tmpat pdot.
smpai sane bli ticket bru sbb bone kelambatan, kerana tayar diablo beliau pecah.
last last dapat seat depan. 2nd row from the screen.
gile hebat rase di hati.
mane taknye poseidon besau gile sehinggakan mulot tenganga luas, mata terbeliak!
cite tuh hebat. fullstop
.......................................................
balik je. diablo wat hal lagi. tak ley hidop pulak,
haishk. sian bone. dorg sume dah la rushing nk packing barang nak g kota tinggi.
ade trip anak angkat. ceh ceh.
balik siap siap, trus amek akma, grak g mlacca.
sampai, trus fetch encik dan menuju ke kota laksamana untuk bersantap.
asam pedas, terbaik buat masa ni.
sampai umah akma, tdo.
sedar sedar ade wakeup call kul 6.45am dr encik.
ohh lupe, ade breakfast date bersama beliau.
lpas solat jumaat, pegi tgk si percy dan pencurik kilat tuh lagi..
impact perseus tuh terbawak2 beb sampai d mlacca.
lagi skali, bkan sebab Logan Lerman okay!
sume atas sebab kebagak-an Poseidon, Hades, Zeus, Athena dan tak lupe si rambut ular, Medusa..
oopss, si pervert, Hermes.

semuakejadianberlakudarikamespetanghinggajumaatmalam.
p/s : diablo tu adalah moto suzuki RC bone.

sekian
;) cheers

output otakku ; kurang kepastian

Wednesday, February 10, 2010

johore

sangat best ketika berada di sana.
time tu tgh ade masum,,,
utm jadi tuan rumah utk sirkit I..
;) best sgt sbb dpt jumpe member lame!
plus, dpt lepak ngn team UKM yg sangat2 happening.
rindu gile mase kat sane.
dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan tahniah kepada yg berjaya ke grand final.
korg hebat!

output otakku ; best best

Sunday, January 24, 2010

1malaysia

mlm td.satu perkara telah berlaku.i hate that!
kalau ade org tengok keadaan saye tido mlm tadi mesti die pon turut bersedih.
pagi tadi ade larian 1Malaysia anjuran UKM!
hebat! sye telah bangun n pergi ke larian tersebut dengan Hazwa.
balik,bayar bill kat Warta "dat's my frst time menjejakkan kaki di sana"
kat maxis centre. ;)
okay. nk tunggu dorg siap utk mkn. punyelah lame.
sigh. berlapar sementara.

output otakku ; inilah naseb saya~

Wednesday, January 20, 2010

rindunyaa kat mereka sume.

ya Allah. rindu sangat sangat dekat family.
even balik kejap, dpt jumpe ayah, mama ngn chan. still tak puas!
tak dpt lepak, tido kat umah.
tak dpt mkn same same ngn family.
damn . i miss staying home.
padahal bkannye jauh sangat pon.
shah alam - bangi je kot! dah busy nak wat cane. huhu
dah sedih sangat ni. nk tdo.
japgi ade class kul 8 am.
bye.
sekian.
cheers ;)

output otakku ; rindu sangat!

Wednesday, January 6, 2010

hello 2010

its been ages okay. since the last time i updated my blog.
pergh. lame la siud.
well.. yesterday was my bestie's birthday.
eireen camelia rusli name beliau. kuikui.
bile laaa nk kua ngn die. huhuh..
asek busy je sume.
well well well.people. my college is going to have a festival.
to b specific, MEFeK '10.. at DATARAN PANGGUNG SENI,
UKM,Bangi. do come okayy..
bwk family dtg. best best, ade byk program yg akan berlangsung. cehceh ayat!
ade teater muzikal which is my program. hahaha..
ade car saloon, ptndingn memasak, gubahan buah, futsal, sukan rakyat, n etc.
ade gerai gerai jugak taw!
dtg ahhhh.. meriahkan majlis.
hopefully, everythings going smooth~
doa doa kan. insyaAllah.
well, gotta go. assignment tak siap agy.
chow.

sekian
cheers ;)
output otakku ; teruja!