Friday, November 11, 2011

What so special ?

Will you stay away forever.
............................................
       Since hari ini 11th November 2011, aku nak update blog ni. Dah berkurun rasanya. Ntah kenapa orang duk sembang pasal tarikh harini. Mungkin nombor lawa ke apa, aku tak sure. Kebetulan jatuh pada hari Jumaat ke, yang itu pun aku tak sure. Dari pukul 12 malam tadi, TL aku penuh dengan wish pasal tarikh tu & ada game nombor macam kat Fb dulu. Haha, segala yang kat Fb kalau nak bawak kat Twitter memang takde originality la. Karang tak pasal MafiaWars, Poker segala ada kat Twitter, macam mana ? Okay fullstop. Yang paling penting dari 7thNovember2011 cuti, sampai ke harini (tarikh yang kononnya bersejarah), aku tak siapkan lagi slide untuk presentation, lab report untuk 2-3 minggu lepas, study untuk midterm exams. *standingovation* Alasan untuk tidak menyiapkan segala homework tu ; Sibuk sangat (kononnya) siapkan proposal Petai Belalang tu (jahanam). Padan muka kau la dapat tajuk Petai hari Rabu petang, Jumaat pagi kena submit. *thumbsup* Dan abstrak buat hari Selasa, hantar hari Rabu (doublejahanam). Tuntas daripada alasan tersebut, perkataan dan perbuatan Tidur tiada dalam senarai rutin harian selama dua minggu berturut-turut. Terima kasih dunia. 
       Nak dijadikan cerita, malam tadi sebenarnya berniat nak buat slide tu, tapi mata asyik pandang screen, jari gatal scroll down segala, layan 9gag. (Thanks la ajeween), kerja tak siap, hapah pun takde. Perut rasa lapar, AZ ajak pergi Mekdi. Okay, pergi ke Mekdilah semua. Cubaan start kereta sebanyak 18kali, tak berhasil. *cuak* Check lampu, takde terbukak pun. Dino ni dah kenapa pulak. (mungkin battery kong, tapi sebab apa?) . Tensi sebentar, tapi nak buat-buat cool, terus pergi je Mekdi ikut AZ. Dah makan semua sambil layan The Roomate, aku balik bilik, packing barang (esok, nak balik lah ; 4.50am). Pagi tadi ayah datang bawak mekanik dari Perodua. Dino dah boleh start, terus gerak pulang. Endofthestory.

Moralnya ; Tarikh harini suwey untuk aku. Kbai.

output otakku ; Jahanam