Tuesday, May 25, 2010

condolences to family of the late ILI AMIR FARHAN

serious terkejut mase pegi SAB tadi.
cikgu karimah n cikgu khairunnisa bgtaw yang ILI dah pergi.
ya ALLAH. rase macam cpat sangat Allah ambil nyawa beliau.
kali terakhir berFB dgn allahyarham mase dia comment gamba saya di FB.
dan bgtaw pasal sign Illuminati. thanks kaseh ili.
walaupun mase kat skolah dulu. i tak bape nk bercakap ngn u.
tp, kat FB. u sangat sangat friendly. rase sedih bile nnt tade org yg bernama ILI AMIR FARHAN comment kat gamba sayza lagi. slalu ili akan jadi yg pertama comment.
igt lagi mase ili ajak lepak kat rawang.
tapi tak sempat dah. insyaA kite jumpe lagi nnt ye.
semoga roh kamu dicucuri rahmat dan ditempatkan dlm kalangan org org yang beriman dan beramal soleh.
thanx kaseh ILI. gonna miss u. al fatihah.
-------------------------------------
T.T

output otakku ; tak terkata

Monday, May 24, 2010

outbreak bersama teman U3

haha. today rase cm hampeh. tingtong.
sebab tak reti reti tido awal. padan muke kau!
class kul 8am membuatkan diri semakin gile.
balik, tengah sedap melayan mata. woot woot
ade satu panggilan dari manusia yang bernama abg fahmi. ergh
kacau! nga tdo ni~
"tdo eh? nurul gi class tak japgi. tolong signkn abg fami"
makcekeskrim menjawab "yelaaaahh"
......................................................................
back to the title.
datang datang class U3 kat fssk 301
ingatkan ade presentation. rupe rupenye
tengok muvee beramai ramai dengan teman sekelas~
graahhhh..
buhsan. patu grab lappy abg fami, kite ber blog.
nnt update lagi.
BATTERY dah low~ damn.

output otakku ; celaru? hahha

Sunday, May 9, 2010

superb

thanx kaseh to ijil.
awesome awesome. even the booklet is still in progress..
i love it! :D thankyou babe.
seriously, lawa gila okay!
thankyou once again. ;)
.............................................
hey. i have one thing to ask.
how can we detect, when a person, who is our close friend is having an affair with our friend?
output otakku ; huruhara

Saturday, May 8, 2010

thankyou friends.

woah. best best,
thanx kaseh to member member ku. mmg aku sayang habis aa kat korg.
serious. "darn"
--------------------------------
aiman, merangkap kawan seperjuangan PETANQUE dulu.
singgah di yuukayyemmm..
untuk study. gigih kan beliau, woot woot
im proud of you, beb.
bahahha. tonight mmg buhsan sedikit. memandangkan kerja kerja yang nak dibuat telah pun siap.
kecuali nak tampal tampal kat file. mmg best.
bergotong royong laa katekan. hahha.
thanx kaseh to shazrizil zakaria, afiq zawawi, hamiezan rohaizat, nada nadhirah.
jasamu dikenang.
terima kaseh. bye

output otakku : duh