Monday, February 15, 2010

Percy Jackson dan Si Pencuri Kilat.

what what, taktaw nape ngn entry kali ni.
well well well , cerita si pencurik kilat iaitu Luke, son of Hermes merangkap the messenger of the Gods mase pemerintahan Zeus. tamadun Greek.
oh muvee ini sangat best tapi tak mendapat rating 10 upon 10 di hatiku.
taktaw lah kenapa.
but please, bukan best atas sebab si Logan Lerman yg mempunyai muka seiras dgn abg Riyadh Ghozi. tp, sebab kehebatan jln cerita serta kononnye tuhan Greek yg begitu BAGAK! serious mcm giant weyh. besau nau.
tengok muvee tu pun tak plan. at first, bone hanya booked ticket utk 5 org sahaja.
iaitu diri beliau, yen, mizan , pdot dan shaz.
sadly, pdot habis lab lambat.
so, sy telah menggantikan tmpat pdot.
smpai sane bli ticket bru sbb bone kelambatan, kerana tayar diablo beliau pecah.
last last dapat seat depan. 2nd row from the screen.
gile hebat rase di hati.
mane taknye poseidon besau gile sehinggakan mulot tenganga luas, mata terbeliak!
cite tuh hebat. fullstop
.......................................................
balik je. diablo wat hal lagi. tak ley hidop pulak,
haishk. sian bone. dorg sume dah la rushing nk packing barang nak g kota tinggi.
ade trip anak angkat. ceh ceh.
balik siap siap, trus amek akma, grak g mlacca.
sampai, trus fetch encik dan menuju ke kota laksamana untuk bersantap.
asam pedas, terbaik buat masa ni.
sampai umah akma, tdo.
sedar sedar ade wakeup call kul 6.45am dr encik.
ohh lupe, ade breakfast date bersama beliau.
lpas solat jumaat, pegi tgk si percy dan pencurik kilat tuh lagi..
impact perseus tuh terbawak2 beb sampai d mlacca.
lagi skali, bkan sebab Logan Lerman okay!
sume atas sebab kebagak-an Poseidon, Hades, Zeus, Athena dan tak lupe si rambut ular, Medusa..
oopss, si pervert, Hermes.

semuakejadianberlakudarikamespetanghinggajumaatmalam.
p/s : diablo tu adalah moto suzuki RC bone.

sekian
;) cheers

output otakku ; kurang kepastian

Wednesday, February 10, 2010

johore

sangat best ketika berada di sana.
time tu tgh ade masum,,,
utm jadi tuan rumah utk sirkit I..
;) best sgt sbb dpt jumpe member lame!
plus, dpt lepak ngn team UKM yg sangat2 happening.
rindu gile mase kat sane.
dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan tahniah kepada yg berjaya ke grand final.
korg hebat!

output otakku ; best best